Καλαμάκια ψητών λαχανικών
Ελαφρώς τραγανά και γεμάτα γεύση, αυτό το πιάτο είναι μια υπέροχη vegetarian επιλογή.
Υλικά
- 1 κίτρινο κολοκυθάκι
- 1 κολοκυθάκι
- 225 γρ. μανιτάρια, χωρίς ρίζες
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι
- 1 κόκκινη πιπεριά κέρατο
- 1 πράσινη πιπεριά κέρατο
- 1 φρέσκο καλαμπόκι κομμένο σε φέτες
- Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Ανθός αλατιού και μαύρο πιπέρι τριμμένο
- Ελληνικό dressing
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το grill σε μεσαία προς υψηλή φωτιά και αλείψτε το με ελαιόλαδο. Κόψτε τα λαχανικά σε ίσα κομμάτια και περάστε τα σε 4 μεταλλικά καλαμάκια. Πασπαλίστε με ελαιόλαδο και γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Ψήστε τα καλαμάκια για 8 λεπτά ανά πλευρά ή μέχρι τα λαχανικά να είναι τρυφερά και τραγανά. Αφαιρέστε από το grill και βάλτε αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρετε με ελληνικό dressing και απολαμβάνετε.
Leave a comment