Dressing ελληνικής σαλάτας
Υλικά
- ¼ κούπας έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού
- 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη
- ½ κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη, + έξτρα
- ¼ κ.γ. μουστάρδα Dijon
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού
- Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ ενώστε ελαιόλαδο, ξύδι, σκόρδο, ρίγανη, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατέψτε τα και χρησιμοποιήστε το dressing για ελληνική σαλάτα ή άλλες σαλάτες.
Leave a comment