ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μία παραγγελία σας στο wellbe.gr μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας όλες τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ δύο υπηρεσιών χρέωσης πιστωτικών καρτών:

α) PayPal. Η μεγαλύτερη παγκοσμίως υπηρεσία για την πραγματοποίηση ασφαλών πληρωμών στο Διαδίκτυο.

β) Viva Wallet. Η μεγαλύτερη ελληνική υπηρεσία χρέωσης πιστωτικών καρτών.

Και τα δύο συστήματα χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και κρυπτογράφησης και οι συναλλαγές σας μέσω αυτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Bonus point! Έχετε προσωπικό λογαριασμό σε μία από τις παραπάνω υπηρεσίες; Τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χρεώνοντας τον λογαριασμό σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία κάρτα.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Αν δεν θέλετε να πληρώσετε μέσω κάρτας ή αντικαταβολής υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας καταθέστε το σύνολο του ποσού στον παρακάτω λογαριασμό:
Από ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
B by Nadia Boule
ΙΒΑΝ: GR5501721570005157084883063
Από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
B by Nadia Boule
ΙΒΑΝ: GR9370100000000361534840645
Προχωρήστε κανονικά στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, καταθέστε το τελικό ποσό στον λογαριασμό μας και στείλτε μας το αποδεικτικό στο info@wellb.gr για να σας αποσταλούν άμεσα τα προϊόντα.
Σε περίπτωση που επιλέξετε να γίνει η κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να συμπεριλάβετε όλα τα τραπεζικά έξοδα.
Η παραγγελία θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την εμφάνιση των χρημάτων στο λογαριασμό της εταιρίας.