ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

To WellBe.gr από την ίδρυσή της έχει σαν στόχο να στηρίξει τη φιλανθρωπική δράση με τον πιο ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Αυτός είναι και ο λόγος που από το ξεκίνημά μας αναπτύξαμε μια ουσιαστική και θερμή συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο "ΔΕΣΜΟΣ", του οποίου η δραστηριότητα είναι ευρύτατη και πολύ αποδοτική. Μέχρι σήμερα ο "ΔΕΣΜΟΣ" έχει καλύψει ανάγκες 700 φορέων κοινωνικής πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα, ενώ τα αγαθά και οι υπηρεσίες που έχει προσφέρει χάρη στις δωρεές ιδιωτών και εταιριών ξεπερνούν τα 3.500.000 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του μπορείτε να βρείτε στο www.desmos.org

Θέλοντας λοιπόν να είμαστε κοντά σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη δημιουργήσαμε ένα POP UP STORE στο Golden Hall για το διάστημα 3-16 Ιουλίου 2017, το B by Nadia Boule for DESMOS, μέσω του οποίου μέρος των εσόδων θα πηγαίνει απευθείας στις δράσεις της οργάνωσης.

Ταυτόχρονα, με τη βοήθεια της γραφιστικής εταιρίας wedesign έχουμε δημιουργήσει μια σειρά αντικειμένων για το σπίτι, τα έσοδα από τα οποία πηγαίνουν εξολοκλήρου στο ΔΕΣΜΟ.

Τα συγκεκριμένα αντικείμενα διατίθενται και από το e-shop μας και από το pop up store στο Golden Hall. 

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μαζί μόνο μπορούμε να πάμε μπροστά και ότι τώρα περισσότερο από ποτέ μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε θαύματα!