«Μακαρόνια» από κολοκυθάκι με πέστο και ντομάτες με βαλσάμικο
Δοκιμάστε αυτή την εύκολη συνταγή που συνδυάζει ντοματίνια, σκόρδο, πέστο κουκουνάρι και πολλά noodles από κολοκυθάκι.
Υλικά
- 8 ντοματίνια, 4 κομμένα και 4 ολόκληρα
- Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- ½ σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη
- 1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
- 1 μεγάλο κολοκυθάκι, σε σπιράλ ή σε σχήμα noodles
- 2 κ.σ. φρέσκο πέστο
- 1 κ.σ. κουκουνάρι, ψητό
- Ανθό αλατιού και πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τα ντοματίνια με 1 κ.γ. λάδι, σκόρδο, ξύδι βαλσάμικο και λίγο αλατοπίπερο. Προσθέστε το σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μαγειρέψτε για 5 λεπτά ή μέχρι οι ντομάτες να είναι έτοιμες και καλυμμένες με βαλσάμικο.
Περιχύστε με καυτό νερό το κολοκυθάκι και αφήστε το για 30 δευτερόλεπτα. Στραγγίστε καλά, ενώστε με το πέστο και αλατοπιπερώστε. Ανακατέψτε τα noodles, προσθέστε τα ντοματίνια και το ψητό κουκουνάρι και σερβίρετε.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment