«Μακαρόνια» από κολοκυθάκι με πέστο και ντομάτες με βαλσάμικο

Δοκιμάστε αυτή την εύκολη συνταγή που συνδυάζει ντοματίνια, σκόρδο, πέστο κουκουνάρι και πολλά noodles από κολοκυθάκι.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τα ντοματίνια με 1 κ.γ. λάδι, σκόρδο, ξύδι βαλσάμικο και λίγο αλατοπίπερο. Προσθέστε το σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μαγειρέψτε για 5 λεπτά ή μέχρι οι ντομάτες να είναι έτοιμες και καλυμμένες με βαλσάμικο.

Περιχύστε με καυτό νερό το κολοκυθάκι και αφήστε το για 30 δευτερόλεπτα. Στραγγίστε καλά, ενώστε με το πέστο και αλατοπιπερώστε. Ανακατέψτε τα noodles, προσθέστε τα ντοματίνια και το ψητό κουκουνάρι και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.olivemagazine.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post