Τοστ με ντομάτα και κατσικίσιο τυρί
Ένα γεύμα, που δε θα θέλετε ποτέ να τελειώσει.
Υλικά
- Ψωμί ολικής άλεσης, σε χοντρές φέτες
- Κατσικίσιο τυρί (τριμμένο)
- Ντομάτα
- Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα φρέσκο σκόρδο, πολτοποιημένη
- Ανθός αλατιού και μαύρο πιπέρι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο ή την τοστιέρα σε θερμοκρασία 230 βαθμούς C. Τοποθετείστε τη σχάρα στο πάνω ράφι.
Κόψτε το ψωμί, αν χρειάζεται και πασπαλίστε ελαφρώς κάθε του πλευρά με ελαιόλαδο. Αλείψτε και λίγο πολτοποιημένο τοστ στην κορυφή, επίσης.
Προσθέστε μια στρώση με τυρί και ντομάτα. Αλείψτε με λίγο ελαιόλαδο και σκόρδο τις ντομάτες.
Ψήστε για 7 – 10 λεπτά, μέχρι να έχει ψηθεί το ψωμί και το τυρί να έχει λιώσει.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment