Φιλέτο λευκού ψαριού με τραγανά πράσινα φασόλια
Υλικά
- 450 γρ. φασόλια (πράσινα ή ανάμεικτα)
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- ¼ κούπα τυρί Παρμεζάνα
- Ανθό αλατιού
- Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
- 550 γρ. Φιλέτο λευκού ψαριού, κομμένα σε 4 κομμάτια
- 2 κ.σ. πέστο βασιλικού
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε στους 220 C. Σε μια μεγάλη λαδόκολλα βάλτε τα φασόλια μαζί με 1 κ.σ. λάδι, παρμεζάνα, ¼ κ.γ. αλάτι και ¼ κ.γ. πιπέρι. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν, για 10 – 12 λεπτά.
Την ίδια ώρα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάλτε λίγο νερό σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Γαρνίρετε το ψάρι με ¼ κ.γ. αλάτι και ¼ κ.γ. πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί καλά. Μεταφέρετε σε πιάτα.
Περιχύστε από πάνω το πέστο, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρετε με φασολάκια.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.womansday.com/
Leave a comment