Φιλέτο λευκού ψαριού με τραγανά πράσινα φασόλια

Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε στους 220 C. Σε μια μεγάλη λαδόκολλα βάλτε τα φασόλια μαζί με 1 κ.σ. λάδι, παρμεζάνα, ¼ κ.γ. αλάτι και ¼ κ.γ. πιπέρι. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν, για 10 – 12 λεπτά.

Την ίδια ώρα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάλτε λίγο νερό σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Γαρνίρετε το ψάρι με ¼ κ.γ. αλάτι και ¼ κ.γ. πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί καλά. Μεταφέρετε σε πιάτα.

Περιχύστε από πάνω το πέστο, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρετε με φασολάκια.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.womansday.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post