Κοκκινόψαρο με παρμεζάνα, λεμόνι και πιπέρι
Μια από τις πιο ωραίες και υγιεινές συνταγές για κοκκινόψαρο.
Υλικά
- ½ κούπας αποξηραμένη φρυγανιά
- 2 κ.σ. τυρί Παρμεζάνα
- 1 κ.γ. μείγμα λεμονιού και πιπεριού
- ¼ κ.γ. ανθός αλατιού
- 4 φιλέτα κοκκινόψαρο
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα ρηχό μπολ, ενώστε τη φρυγανιά, το τυρί, το μείγμα πιπεριού και λεμονιού και το αλάτι. Προσθέστε τα φιλέτα. Αλείψτε τα και από τις δύο πλευρές.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, μαγειρέψτε με λίγο λάδι σε δόσεις μέχρι το ψάρι να μπορεί να τρυπιέται εύκολα με ένα πιρούνι, για 4 – 5 λεπτά την κάθε πλευρά.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment