Ψητά φιλέτα σολομού caprese

Τα φιλέτα σολομό ψήνονται δίπλα από τις ντομάτες ενώ στο τέλος η βινεγκρέτ βαλσάμικου ενώνει τις γεύσεις καταπληκτικά.

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 205 βαθμούς C. Πασπαλίστε λίγο ελαιόλαδο πάνω από το ταψί.

Σε ένα μπολ ενώστε λάδι, σκόρδο, ¼ κ.γ. αλάτι και ¼ κ.γ. πιπέρι. Προσθέστε τις ντομάτες και ανακατέψτε.

Τοποθετείστε τον σολομό στο ταψί. Πασπαλίστε με ¼ κ.γ. αλάτι και ¼ κ.γ. πιπέρι. Καλύψτε τα φιλέτα σολομού με μοτσαρέλα. Στην άλλη πλευρά του ταψιού βάλτε το μείγμα με τα ντοματίνια. Ψήστε μέχρι ο σολομός να έχει μαγειρευτεί καλά και τα ντοματίνια να έχουν σπάσει. Αυτό θα χρειαστεί περίπου 8 – 10 λεπτά. Προσθέστε τον βασιλικό στη σάλτσα ντομάτας και σερβίρετε πάνω από τον σολομό. Τέλος, πασπαλίστε με βινεγκρέτ βαλσάμικου.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.eatingwell.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post