Συνταγή για μπακαλιάρο στον φούρνο με μείγμα μπαχαρικών

Το ψάρι γίνεται τρυφερό και συνοδευεύεται από το μείγμα μπαχαρικών για θαλασσινά. Ένα γευστικό δείπνο.

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Καθώς ζεσταίνεται ο φούρνος, αφήστε τον μπακαλιάρο να κάτσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, ετοιμάστε το μείγμα μπαχαρικών.

Αλείψτε τα φιλέτα μπακαλιάρου με ελαιόλαδο και στη συνέχεια πασπαλίστε με ανθό αλατιού και μείγμα μπαχαρικών. Τοποθετείστε το ψάρι σε μια λαδόκολλα πάνω σε ένα ταψί.

Ψήστε για 8 – 10 λεπτά μέχρι να είναι τρυφερό και μαγειρεμένο. Η εσωτερική θερμοκρασία πρέπει να είναι περίπου 55 βαθμοί  C όταν το βγάλετε από τον φούρνο. Προσέξτε μην τον κάψετε. Η διάρκεια ψησίματος είναι διαφορετική ανάλογα τη σύσταση του ψαριού και τον φούρνο. Σερβίρετε άμεσα.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.acouplecooks.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post