Γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και μούρα
Υλικά
- 1 κούπα ελληνικό γιαούρτι χωρίς λιπαρά
- ¼ κούπα φρέσκα ή κατεψυγμένα μούρα
- ¼ κούπα φρέσκα ή κατεψυγμένα μύρτιλα
- ¼ κούπα αμύγδαλα σε φέτες, αν θέλετε μπορείτε να τα ψήσετε
- 2 κ.γ. βιολογικό μέλι ελάτου
Εκτέλεση
Τοποθετείστε μια στρώση γιαουρτιού σε ένα ποτήρι ή βαζάκι. Βάλτε από πάνω τα μούρα και τα αμύγδαλα και πασπαλίστε με το μέλι.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: http://www.eatingwell.com/
Leave a comment