Μεσογειακά αυγά scrambled
Δοκιμάστε αυτή την Μεσογειακή εκδοχή και απολαύστε ένα υπέροχο πρωινό.
Υλικά:
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 8 ντοματίνια, κομμένα σε 4 κομμάτια
- 1 κ.σ. ελιές Καλαμών
- 1 κ.σ. κάπαρη
- 4 αυγά
- ¼ κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
- Μαύρο πιπέρι
- Φρέσκος άνηθος για το σερβίρισμα (προαιρετικό)
Μέθοδος:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάλτε την πιπεριά, τα ντοματίνια, τις ελιές και την κάπαρη και μαγειρέψτε για 1 λεπτό.
Στη συνέχεια, βάλτε μέσα τα αυγά και αρχίστε να ανακατεύετε. Προσθέστε τη ρίγανη και αρκετό μαύρο πιπέρι και συνεχίστε μαγειρεύετε μέχρι να γίνουν τα αυγά. Σερβίρετε προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο και φρέσκο άνηθο.
Συνταγή: https://www.easycheesyvegetarian.com
Leave a comment