Τοστ με ραπανάκια
Μέσα σε 5 λεπτά θα απολαύσετε ένα υπέροχο brunch!
Υλικά (για 12 φέτες)
- 12 φέτες σπιτικό ψωμί
- 1 ματσάκι ραπανάκια
- 1 ματσάκι σχοινόπρασο
- 226 γρ. τυρί κρέμα
- Ανθό αλατιού
- Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε το ψωμί σε φέτες και ψήστε το. Στη συνέχεια κόψτε τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες και ψιλοκόψτε το σχοινόπρασο.
Αλείψτε κάθε φέτα ψωμιού με τυρί κρέμα. Γαρνίρετε με ραπανάκια, σχοινόπρασο, λίγο ανθό αλατιού και πιπέρι και απολαύστε!
Leave a comment