arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Πρωινά

Μεσογειακή ομελέτα με μπρόκολο και τυρί


Σε αυτήν την ομελέτα πρωταγωνιστεί το μπρόκολο.
Μεσογειακή ομελέτα με μπρόκολο και τυρί

Πρωινά

Μεσογειακή ομελέτα με μπρόκολο και τυρί


Μεσογειακή ομελέτα με μπρόκολο και τυρί

Αν λοιπόν είστε λάτρεις του, δεν έχετε παρά να την απολαύσετε για πρωινό ή και μεσημεριανό!

Υλικά:

Μέθοδος:

Προθερμαίνετε το μάτι της κουζίνας. Σε μια κατσαρόλα με νερό, βάλτε ένα καλαθάκι πάνω στην κατσαρόλα. Στη συνέχεια, βάλτε το μπρόκολο στο καλαθάκι και βράστε το νερό. Χαμηλώστε την ένταση και σιγοβράστε. Συνεχίστε να μαγειρεύετε στον ατμό, καλυμμένο για 4 – 6 λεπτά ή μέχρι να είναι τραγανό – μαλακό.

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε το γάλα, τον ανθό αλατιού και το πιπέρι. Βάλτε μέσα το μαγειρεμένο μπρόκολο, το τυρί και τις ελιές. Σε ένα ταψί 20 εκατοστών βάλτε το λάδι και ζεστάνετε στο φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία. Ρίξτε μέσα το μείγμα τυριών. Μαγειρέψτε το ακάλυπτο για 4-6 λεπτά.

Δοκιμάστε να δείτε ότι τα αυγά είναι τελείως έτοιμα. Αφήστε το στην άκρη για 5 λεπτά. Κόψτε σε φέτες και γαρνίρετε με το επιπλέον τυρί και μαϊντανό.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.