Σπιτικό Ταχίνι Κακάο
Υλικά:
- 50 gr λιωμένη μαύρη σοκολάτα με κακάο
- 60 gr ταχίνι
- 60 gr μέλι
- wasa crackers
- τσιπς καρύδας
- ηλιόσπορο

Εκτέλεση:
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
- Ζεσταίνουμε για μερικά δευτερόλεπτα το μέλι για να γίνει υγρό και να μη χάσουμε ποσότητα στο μπολάκι.
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.
- Σερβίρουμε πάνω σε wasa κράκε, με τσιπς καρύδας και ηλιόσπορο.
- Αποθηκεύουμε το υπόλοιπο Ταχίνι με Κακάο σε ένα γυάλινο βαζάκι στο ντουλάπι μας.
- Μετά από δυο με τρεις μέρες, θα παγώσει λόγω της λιωμένης σοκολάτας. Θα το βάλουμε για 15 δευτερόλεπτα στο φ. μικροκυμάτων και θα έχουμε ξανά το τέλειο Ταχίνι με Κακάο.
Συνταγή από την food blogger Healthy Nutritious Life
Leave a comment