Σπιτικό Ταχίνι Κακάο

Σπιτικό Ταχίνι Κακάο

 Υλικά:

tahini cacao

Εκτέλεση:
  • Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
  • Ζεσταίνουμε για μερικά δευτερόλεπτα το μέλι για να γίνει υγρό και να μη χάσουμε ποσότητα στο μπολάκι.
  • Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.
  • Σερβίρουμε πάνω σε wasa κράκε, με τσιπς καρύδας και ηλιόσπορο.
  • Αποθηκεύουμε το υπόλοιπο Ταχίνι με Κακάο σε ένα γυάλινο βαζάκι στο ντουλάπι μας.
  • Μετά από δυο με τρεις μέρες, θα παγώσει λόγω της λιωμένης σοκολάτας. Θα το βάλουμε για 15 δευτερόλεπτα στο φ. μικροκυμάτων και θα έχουμε ξανά το τέλειο Ταχίνι με Κακάο.

Συνταγή από την food blogger Healthy Nutritious Life

 


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published