Μεσογειακή φριτάτα με φέτα
Ένα τέλειο γεύμα για τις ώρες που βαριέστε να μαγειρέψετε καθώς μπορεί να λειτουργήσει και ως κυρίως συνοδευόμενο από μια σαλάτα.
Υλικά:
- 1 πράσινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
- 2 μεγάλα αυγά
- 4 κ.σ. φέτα, τριμμένη
- 1/3 ψιλοκομμένη ντομάτα
- 4 λεπτές φέτες ξεφλουδισμένο αβοκάντο
Μέθοδος:
Βάλετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
Ανακατέψτε μαζί τα αυγά και 3 κ.σ. τυρί φέτα. Προσθέστε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι (το μείγμα πρέπει να απλωθεί παντού). Μαγειρέψτε για περίπου 4-6 λεπτά.
Στη συνέχεια, ρίξτε την ντομάτα και την υπολειπόμενη φέτα. Μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά ακόμη, μέχρι τα αυγά να είναι τελείως έτοιμα.
Μοιράστε στη μέση και σερβίρετε με αβοκάντο.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment