Μεσογειακή φριτάτα με φέτα

Ένα τέλειο γεύμα για τις ώρες που βαριέστε να μαγειρέψετε καθώς μπορεί να λειτουργήσει και ως κυρίως συνοδευόμενο από μια σαλάτα.

Υλικά:

  • 1 πράσινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 μικρή σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 4 κ.σ. φέτα, τριμμένη
  • 1/3 ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 4 λεπτές φέτες ξεφλουδισμένο αβοκάντο

Μέθοδος:

Βάλετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.

Ανακατέψτε μαζί τα αυγά και 3 κ.σ. τυρί φέτα. Προσθέστε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι (το μείγμα πρέπει να απλωθεί παντού). Μαγειρέψτε για περίπου 4-6 λεπτά.

Στη συνέχεια, ρίξτε την ντομάτα και την υπολειπόμενη φέτα. Μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά ακόμη, μέχρι τα αυγά να είναι τελείως έτοιμα.

Μοιράστε στη μέση και σερβίρετε με αβοκάντο.

Καλή απόλαυση!

 

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post