Μεσογειακή φριτάτα με φέτα

Μεσογειακή φριτάτα με φέτα

Ένα τέλειο γεύμα για τις ώρες που βαριέστε να μαγειρέψετε καθώς μπορεί να λειτουργήσει και ως κυρίως συνοδευόμενο από μια σαλάτα.

Υλικά:

  • 1 πράσινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 μικρή σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 4 κ.σ. φέτα, τριμμένη
  • 1/3 ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 4 λεπτές φέτες ξεφλουδισμένο αβοκάντο

Μέθοδος:

Βάλετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.

Ανακατέψτε μαζί τα αυγά και 3 κ.σ. τυρί φέτα. Προσθέστε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι (το μείγμα πρέπει να απλωθεί παντού). Μαγειρέψτε για περίπου 4-6 λεπτά.

Στη συνέχεια, ρίξτε την ντομάτα και την υπολειπόμενη φέτα. Μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά ακόμη, μέχρι τα αυγά να είναι τελείως έτοιμα.

Μοιράστε στη μέση και σερβίρετε με αβοκάντο.

Καλή απόλαυση!

 

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published