Πρωινό με βρώμη, γάλα αμυγδάλου και ταχίνι
Συστατικά:
- 100 γρ. νιφάδες βρώμης
- 300 ml. Γάλα αμυγδάλου
- Μισό πορτοκάλι
- Λίγη βανίλια
- 1 κ.σ. ταχίνι
- 4-5 σμέουρα
- Λίγα αμύγδαλα
Εκτέλεση:
Παίρνουμε μια μικρή κατσαρόλα και τοποθετούμε μέσα το γάλα αμυγδάλου, τις νιφάδες βρώμης, το πορτοκάλι και τη βανίλια και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά.
Όσο το μείγμα μας ζεσταίνεται, εμείς ανακατεύουμε για περίπου 5 λεπτά. Αν είναι πολύ πηχτό, προσθέτουμε νερό ή επιπλέον γάλα αμυγδάλου. Μόλις το μείγμα μας ομογενοποιηθεί, σερβίρουμε στα αγαπημένα μας coconut bowls.
Γαρνίρουμε με ταχίνι, σμέουρα και λίγα αμύγδαλα!
Καλή απόλαυση!
Συνταγή από: oat to eat
Leave a comment