Μεσογειακή ομελέτα με σπανάκι, φέτα και ντομάτα
Υλικά:
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1/3 κούπα ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 1 κούπα baby σπανάκι
- 3 αυγά
- 2 κ.σ. τυρί φέτα, κομμένο σε κύβους
- Ανθό αλατιού και πιπέρι
Μέθοδος:
Παίρνετε ένα αντικολλητικό τιγάνη και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε τις ντομάτες και το σπανάκι. Μόλις είναι έτοιμα, προσθέτετε τα αυγά και ανακατεύετε ώστε να ενωθούν.
Μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα προσθέτετε την φέτα. Συνεχίστε να μαγειρεύετε μέχρι τα αυγά να πάρουν το χρώμα που θέλετε.
Σερβίρετε με λίγο ελαιόλαδο, ανθό αλατιού και πιπέρι.
Leave a comment