Μεσογειακή ομελέτα με σπανάκι, φέτα και ντομάτα

Υλικά:

Μέθοδος:

Παίρνετε ένα αντικολλητικό τιγάνη και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε τις ντομάτες και το σπανάκι. Μόλις είναι έτοιμα, προσθέτετε τα αυγά και ανακατεύετε ώστε να ενωθούν.

Μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα προσθέτετε την φέτα. Συνεχίστε να μαγειρεύετε μέχρι τα αυγά να πάρουν το χρώμα που θέλετε.

Σερβίρετε με λίγο ελαιόλαδο, ανθό αλατιού και πιπέρι.

 

Πηγή: https://www.aheadofthyme.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post