Πρωινό με βρώμη, κανέλα και ταχίνι
Συστατικά:
- 100 γρ. νιφάδες βρώμης
- 300 ml. Γάλα αμυγδάλου
- Μισό πορτοκάλι
- Κανέλα
- Μοσχοκάρυδο
- Γαρύφαλλο
- Φρούτα
- Ταχίνι
Εκτέλεση:
Παίρνουμε μια μικρή κατσαρόλα και τοποθετούμε μέσα το γάλα αμυγδάλου, τις νιφάδες βρώμης, το πορτοκάλι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το γαρύφαλλο και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά.
Όσο το μείγμα μας ζεσταίνεται, εμείς ανακατεύουμε για περίπου 5 λεπτά. Αν είναι πολύ πηχτό, προσθέτουμε νερό ή επιπλέον γάλα αμυγδάλου. Μόλις το μείγμα μας ομογενοποιηθεί, σερβίρουμε στα αγαπημένα μας coconut bowls.
Γαρνίρουμε με τα φρούτα της αρεσκείας μας και ταχίνι!
Καλή απόλαυση!
Συνταγή από: oat to eat
Leave a comment