Σαλάτα με άγριο ρύζι και ρόκα
Στη συνέχεια την πασπαλίζετε με βινεγκρέτ λεμονιού.
Υλικά
- 4 κούπες baby ρόκα
- ¾ κούπας άγριο ρύζι
- 1 μεγάλο αγγούρι, σε μικρά κομμάτια
- 3 πράσινα κρεμμύδια, σε φέτες
- ¼ κούπας φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
- ½ κούπας αποξηραμένα cranberries
- ¼ κούπας αμύγδαλα, σε φέτες
- Ανθός αλατιού και πιπέρι, για τη γεύση
- ½ μερίδα βινεγκρέτ λεμονιού
Εκτέλεση
Προσθέστε το άγριο ρύζι σε ένα στραγγιστήρι και περάστε το κάτω από κρύο νερό.
Σε μια μεσαία κατσαρόλα βράστε νερό και προσθέστε το άγριο ρύζι. Μαγειρέψτε για 40 – 50 λεπτά ή μέχρι το ρύζι να είναι τρυφερό. Στραγγίστε το ρύζι.
Προσθέστε το ρύζι και τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε. Πασπαλίστε με βινεγκρέτ λεμονιού.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment