Σαλάτα με σολομό και αβοκάντο
Μπορείτε να την προετοιμάσετε με απλά και εύκολα υλικά.
Υλικά
- 4 κούπες baby σπανάκι
- 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 1 αβοκάντο, σε κομμάτια
- 1 αγγούρι, ξεφλουδισμένο και σε φέτες
- ¼ κούπας κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 2 φιλέτα σολομού
- Ανθός αλατιού και πιπέρι, για τη γεύση
Dressing:
Εκτέλεση
Ζεστάνετε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Γαρνίρετε τα φιλέτα σολομού με αλάτι και πιπέρι και προσθέστε τα στο τηγάνι με το πάνω μέρος τους προς τα κάτω για 4 – 5 λεπτά.
Γυρίστε τα και μαγειρέψτε για 2 – 3 λεπτά επιπλέον ή μέχρι να ροδίσουν.
Χωρίστε όλα τα υλικά της σαλάτας σε δύο μπολ και στη συνέχεια τοποθετείστε τον σολομό από πάνω.
Ανακατέψτε τα υλικά του dressing σε ένα μικρό μπολ και πασπαλίστε από πάνω
Καλή απόλαυση!
Leave a comment