Σαλάτα με σολομό και αβοκάντο

Μπορείτε να την προετοιμάσετε με απλά και εύκολα υλικά.

Υλικά

Dressing:

Εκτέλεση

Ζεστάνετε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Γαρνίρετε τα φιλέτα σολομού με αλάτι και πιπέρι και προσθέστε τα στο τηγάνι με το πάνω μέρος τους προς τα κάτω για 4 – 5 λεπτά.

Γυρίστε τα και μαγειρέψτε για 2 – 3 λεπτά επιπλέον ή μέχρι να ροδίσουν.

Χωρίστε όλα τα υλικά της σαλάτας σε δύο μπολ και στη συνέχεια τοποθετείστε τον σολομό από πάνω.

Ανακατέψτε τα υλικά του dressing σε ένα μικρό μπολ και πασπαλίστε από πάνω

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://downshiftology.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post