
Μπορείτε να το σερβίρετε υπέροχα μαζί με σπιτικό ψωμί.
Υλικά
- ¾ κούπας ψητά αμύγδαλα
- 450 γρ. ψητές ντομάτες
- 1 σκελίδα σκόρδου
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
- ¼ κούπας έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Σπιτικό ψωμί
Εκτέλεση
Στο μπολ ενός μπλέντερ ενώστε τα ψητά αμύγδαλα, τις ντομάτες, το σκόρδο και τον ανθό αλατιού. Επεξεργαστείτε τους ξηρούς καρπούς μέχρι να τριφτούν.
Καθώς τρέχει το μπλέντερ προσθέστε το ελαιόλαδο.
Κόψτε φέτες ψωμιού και απολαύστε με το dip.
Καλή απόλαυση!
0 σχόλια