Ψητό αβοκάντο στο γκριλ
Μπορείτε να το γαρνίρετε με pico de gallo ή να το χρησιμοποιήσετε για μια καυτή γουακαμόλε.
Υλικά:
- 2 αβοκάντο
- Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Ανθός αλατιού
Εκτέλεση:
Προθερμαίνετε το γκριλ σε μεσαία προς υψηλή θερμοκρασία.
Κόψτε τα αβοκάντο στην μέση και προσεκτικά αφαιρέστε το κουκούτσι. Πασπαλίστε το εσωτερικό του αβοκάντο με ανθό αλατιού και πασπαλίστε λίγο ελαιόλαδο από πάνω.
Ψήστε το αβοκάντο με το εσωτερικό (το κομμένο μέρος) προς τα κάτω για 4 – 6 λεπτά, σύνολο μέχρι το ψήσιμο να αφήσει τα σημάδια του.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.acouplecooks.com/
Leave a comment