Ψητό αβοκάντο στο γκριλ

Μπορείτε να το γαρνίρετε με pico de gallo ή να το χρησιμοποιήσετε για μια καυτή γουακαμόλε.

 

Υλικά:

 

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το γκριλ σε μεσαία προς υψηλή θερμοκρασία.

Κόψτε τα αβοκάντο στην μέση και προσεκτικά αφαιρέστε το κουκούτσι. Πασπαλίστε το εσωτερικό του αβοκάντο με ανθό αλατιού και πασπαλίστε λίγο ελαιόλαδο από πάνω.

Ψήστε το αβοκάντο με το εσωτερικό (το κομμένο μέρος) προς τα κάτω για 4 – 6 λεπτά, σύνολο μέχρι το ψήσιμο να αφήσει τα σημάδια του.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.acouplecooks.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post