Σαλάτα με καρπούζι, φέτα και ρόκα
Υλικά
- 140 γρ. baby ρόκα
- 2 κούπες καρπούζι, σε κύβους
- 6 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
- 112 γρ. τυρί φέτα, τριμμένο
- ¼ κούπας βινεγκρέτ βαλσάμικου, για το σερβίρισμα
- Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ενώστε μαζί τη ρόκα, το καρπούζι, το δυόσμου, τη φέτα και περιχύστε από πάνω τη βινεγκρέτ βαλσάμικου.
Γαρνίρετε με μαύρο πιπέρι και σερβίρετε άμεσα.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment