salad ·
Απλή σαλάτα με παντζάρια, ρόκα και φέτα
Η συνταγή είναι αρκετή για 2 σαλάτες και μπορείτε εύκολα να την προσαρμόσετε.
Υλικά
- 2 κ.σ. κολοκυθόσπορο
- 2 μεσαία κόκκινα παντζάρια
- Χούφτα ρόκα, χοντροκομμένη
- ¼ τυρί φέτα, τριμμένο
- Σπιτικό dressing βαλσάμικου, για τη γεύση
Εκτέλεση
Στην αρχή, ψήστε τους κολοκυθόσπορους σε μεσαία φωτιά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, για 5 λεπτά. Μεταφέρετε σε ένα μπολ μέχρι να κρυώσουν.
Ξεφλουδίστε τα παντζάρια και καθαρίστε τα. Κόψτε το παντζάρια σε λεπτά στικ.
Σε ένα μεσαίο μπολ σερβιρίσματος ενώστε τα παντζάρια, τη ρόκα, τη φέτα και τον κολοκυθόσπορο. Περιχύστε με το dressing και ανακατέψτε ξανά.
Σερβίρετε και απολαύστε!
Leave a comment