Caprese σαλάτα με κολοκυθάκι και βινεγκρέτ βαλσάμικου

Είναι γεμάτη με βινεγκρέτ βαλσάμικου, κρεμώδη μοτσαρέλα, ντοματίνια και φρέσκο βασιλικό.

Υλικά

  • 2 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε μισοφέγγαρα ή σε σπιράλ
  • 1 κούπα ντοματίνια, κομμένα στην μέση
  • ¾ κούπα φρέσκια μοτσαρέλα
  • ½ κούπα κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ½ κούπα φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
  • ½ κούπα βινεγκρέτ βαλσάμικου (βρείτε τη συνταγή εδώ)
  • Ανθός αλατιού και Μαύρο πιπέρι

 

Συγκεντρώστε όλα τα υλικά και προετοιμάστε τα λαχανικά. Το κολοκυθάκι στεγνώστε το όσο περισσότερο μπορείτε με χαρτί κουζίνας.

Στη συνέχεια, ενώστε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε με το dressing. Αφήστε τη σαλάτα με το μαρινάρισμα στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν το σερβίρισμα. Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι, για τη γεύση και γαρνίρετε με φρέσκα φύλλα βασιλικού.

Συνταγή: https://therealfoodrds.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post