Caprese σαλάτα με κολοκυθάκι και βινεγκρέτ βαλσάμικου
Είναι γεμάτη με βινεγκρέτ βαλσάμικου, κρεμώδη μοτσαρέλα, ντοματίνια και φρέσκο βασιλικό.
Υλικά
- 2 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε μισοφέγγαρα ή σε σπιράλ
- 1 κούπα ντοματίνια, κομμένα στην μέση
- ¾ κούπα φρέσκια μοτσαρέλα
- ½ κούπα κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- ½ κούπα φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
- ½ κούπα βινεγκρέτ βαλσάμικου (βρείτε τη συνταγή εδώ)
- Ανθός αλατιού και Μαύρο πιπέρι
Συγκεντρώστε όλα τα υλικά και προετοιμάστε τα λαχανικά. Το κολοκυθάκι στεγνώστε το όσο περισσότερο μπορείτε με χαρτί κουζίνας.
Στη συνέχεια, ενώστε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε με το dressing. Αφήστε τη σαλάτα με το μαρινάρισμα στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν το σερβίρισμα. Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι, για τη γεύση και γαρνίρετε με φρέσκα φύλλα βασιλικού.
Συνταγή: https://therealfoodrds.com/
Leave a comment