#Book -Αυτόν τον μήνα: "Η Ουράνια Προφητεία"

Ποιος θα περίμενε ότι με το τρέξιμο και τις σκοτούρες που έχουμε καθημερινά στη ζωή μας, θα ερχόταν η στιγμή που παγκοσμίως θα σταματούσαν όλα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο «εχθρό». Πόσο σταματούν αυτομάτως να έχουν σημασία όλα τα υλικά αγαθά που κυνηγάμε, όταν στην εξίσωση μπαίνει η ανάγκη καταρχήν του να υπάρχουμε. 

Οι μέρες που βιώνουμε αυτήν την περίοδο είναι σίγουρα πρωτοφανείς, αμήχανες αλλά και εν δυνάμει πολύ ουσιαστικές. Μένοντας στο σπίτι και έχοντας πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να κάνουμε μια στροφή προς τα μέσα και να περιεργαστούμε με έναν πιο πνευματικό τρόπο την προσωπική μας διαδρομή και αυτά που δίνουν ουσιαστικό νόημα στην ζωή μας.

Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ και σε αυτό το ταξίδι τα βιβλία μπορούν να παίξουν καθοριστικό λόγο. ‘Ενα από αυτά είναι «Η ουράνια προφητεία», ένα βιβλίο που βοήθησε πολύ κόσμο παγκοσμίως να ακολουθήσει έναν πιο πνευματικό τρόπο ύπαρξης. Ένα μονοπάτι ζωής που ξεφεύγει από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και αντιλαμβάνεται τη διαδρομή του κάθε ανθρώπου ως μια ευκαιρία για πνευματική ανάταση και εξέλιξη.

Πρόκειται για μια περιπέτεια- παραβολή, που ξεκινά με την εξαφάνιση ενός αρχαίου περουβιανού χειρογράφου, το οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να εντοπίσει καθώς περιλαμβάνει τις 9 επιγνώσεις για την ανθρωπότητα. Επιγνώσεις που θα τη βοηθήσουν να μπει σε μια εποχή αληθινής πνευματικής εγρήγορσης.

Αυτό το βιβλίο καταφέρνει να κάνει το ταξίδι πολύ προσωπικό για τον κάθε αναγνώστη και είμαι σίγουρη πως θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιο ήρεμα και ομαλά τις μέρες της καραντίνας.

 

nadia

 

James Redfield - Η Ουράνια Προφητεία, Μια Περιπέτεια

Εκδόσεις Διόπτρα


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post