Πως θα κάνεις το σπίτι σου να θυμίζει καλοκαίρι;

  1. OUTDOOR SPACE

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, είναι ώρα να επενδύσεις στη διαμόρφωση του μπαλκονιού ή του κήπου σου. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα και μερικά από αυτά ίσως να τα έχεις ήδη. Ένα καλοκαιρινό χαλί, δύο φυτά και μια αναπαυτική πολύθρόνα η δύο μεγάλες μαξιλάρες είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι για να μεταμορφώσεις τον εξωτερικό σου χώρο σε καλοκαιρινό προορισμό.

  1. OUTFIT

Μην περιμένεις τις διακοπές για να φορέσεις το αγαπημένο σου μαγιώ. Οι υψηλές θερμοκρασίες της πόλης είναι απολύτως ευνοικές για ένα outfit παραλίας. Φόρεσέ το μόνη σου ή με παρέα στο σπίτι σου, και χαλάρωσε ένα απόγευμα στην βεράντα σου ή την αυλή σου.

  1. SUMMER SCENT

Σίγουρα υπάρχει κάποιο άρωμα που μας θυμίζει αμέσως καλοκαίρι και μας ταξιδεύει με το νου σε κάποια παραλία. Βρες αυτο το άρωμα που αγαπάς σε κερί και διακόσμησέ τα στο χώρο σου για να μυρίζεις καλοκαίρι όλη μέρα ακόμα και μέσα στην πόλη.

  1. SUMMER NIGHTS

Οι νύχτες σου μπορούν να γίνουν το ίδιο όμορφες και όταν είσαι ξεχασμένος στην πόλη, ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Οργάνωσε θεματικές βραδιές, εξοπλήσου με πολύ πάγο για πολλά δροσερά ροφήματα και εκμεταλλεύσου τον εξωτερικό σου χώρο, μετατρεποντάς το σε καλοκαιρινό σινεμά. Μετέφερε ένα μεγάλο επίπλο και την τηλεορασή σου στο μπαλκόνι και απόλαυσε εκεί την αγαπημένη σου ταινία ή σειρά!

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post