#Movie - Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα δούμε χουχουλιασμένοι στο σπίτι

Παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα και επειδή τα πλάνα πολλών ακυρώθηκαν τελευταία στιγμή, σκεφτήκαμε πως αυτή η λίστα είναι αυτό που χρειάζεστε για απόψε. Μόνοι σας ή με παρέα, μεγάλοι ή μικροί, παρακάτω θα βρείτε ταινίες που όλοι αγαπάμε και λατρεύουμε να απολαμβάνουμε αυτές τις μέρες. Το WellBe διάλεξε τις αγαπημένες του για εσάς.

Φορέστε τα καλά σας, ή τις πιο γιορτινές πυτζάμες σας και καθίστε αναπαυτικά στο καναπέ σας.

Love Actually (2003)

Μια από τις πιο γνωστές χριστουγεννιάτικες ταινίες με πολλούς αγάπημενους ηθοποιούς. Οκτώ ζευγάρια από το Λονδίνο προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις σχέσεις τους με διαφορετικούς τρόπους. Η δύναμη της αγάπης τους κάνει να ανακαλύψουν πόσο περίπλοκες μπορεί να είναι οι σχέσεις.

The Holiday (2006)

Δύο γυναίκες από διαφορετικές χώρες ανταλλάσσουν σπίτια και αυτοκίνητα για τις γιορτές για να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Η ζωή τους όμως αλλάζει απροσδόκητα όταν γνωρίζουν και τελικά ερωτεύονται δύο ντόπιους.

Sleepless in Seattle (1993)

Βλέποντας τον πατέρα του δυστυχισμένο μετά το χαμό της συζύγου του, ο γιός του τον αναγκάζει να τηλεφωνήσει σε ένα ραδιόφωνικό talk show και να πει την ιστορία του, με την ελπίδα να του βρει σύντροφο.

The Family Stone (2005)

Μια σοβαρή και εσωστρεφής επιχειρηματίας γνωρίζει για πρώτη φορά την εξωστρεφή και ιδιόρρυθμη οικογένεια του αγοριού της, και συνειδητοποιεί  πόσο διαφέρουν οι κόσμοι τους.

Scrooged (1988)

Ένας κυνικός εγωιστής, μεγάλο στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού, στοιχειώνεται από τρία πνεύματα την παραμονή των Χριστουγέννων. Κάνοντας ένα ταξίδι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, παρατηρεί τα λάθη του και αποφασίζει πως πρέπει να αλλάξει.

Για όλη την οικογένεια:

Home Alone (1990)

Η οικογένεια του Κέβιν ετοιμάζεται για ταξίδι στο εξωτερικό και εκείνος μένει κατα λαθος πίσω. Στην αρχή, χαίρεται που θα είναι μόνος του σπίτι, αλλά όταν κλέφτες προσπαθούν να εισβάλουν στο σπίτι του, αρχίζει να αναζητά την οικογενειά του.

Annie (1982)

Η Άνι, ένα ορφανό κορίτσι που ζει σε ένα ορφανοτροφείο που διευθύνεται από την κακιά Μις Χάνιγκαν, πιστεύει ότι οι γονείς της την άφησαν εκεί κατά λάθος. Ένας πλούσιος άντρας αποφασίζει να αφήσει ένα ορφανό να ζήσει στο σπίτι του για να προωθήσει την εικόνα του, και τότε η Άνι επιλέγεται.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post