Βαριέστε στο σπίτι μόνοι; 6 + 1 πράγματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Ασχοληθείτε με μια εφαρμογή προπόνησης

Εάν δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ανακινήσετε τη ρουτίνα προπόνησής σας από την άνεση του σπιτιού σας. Θέλετε να κάνετε γιόγκα, για παράδειγμα; Βρείτε μια κατάλληλη εφαρμογή και απολαύστε!

Ζωγραφίστε

Εάν ένας άδειος καμβάς σας φοβίζει, σκεφτείτε ένα κιτ βαφής με αριθμούς ή ένα βιβλίο ζωγραφικής για ενήλικες που μπορεί να λειτουργήσει ως μεγάλο ανακουφιστικό στο άγχος.

Διαλογισμός

Σιγά, αναπνεύστε και καθαρίστε το μυαλό σας με όποια μορφή διαμεσολάβησης σας ταιριάζει καλύτερα - είτε ασκείστε νωρίς το πρωί πριν ξεκινήσει η μέρα σας είτε το βράδυ.

Δείτε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες

Οι περισσότερες φωτογραφίες σας είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας; Εξετάστε το ενδεχόμενο να τα ανεβάσετε σε έναν ιστότοπο όπως το Shutterfly για να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ, ή καλύτερα, ένα προσαρμοσμένο παζλ.

Φτιάξτε την βιβλιοθήκη σας

Είτε χρωματίζετε συντονίζοντας τη βιβλιοθήκη σας (μια μοντέρνα επιλογή αυτή τη στιγμή), είτε οργανώνεστε με βάση το είδος, είτε αφιερώνετε τη μέρα σας δημιουργώντας ένα DIY ράφι βιβλίων, αυτό θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε ποια βιβλία αξίζει να επισκεφτείτε ξανά.

Προλάβετε τον ύπνο

Αφεθείτε στην πολύτιμη παράδοση να ακούτε ένα καταπραϋντικό podcast και να αφήνετε μια ωραία φωνή να σας αποκοιμίζει.

Παρακολουθήστε την ανατολή ή τη δύση του ηλίου

Αν και συμβαίνει καθημερινά, είναι εύκολο να θεωρούμε δεδομένο το θαύμα μιας όμορφης ανατολής (ή δύσης). Όποτε έχετε το χρόνο, βρείτε το τέλειο σημείο που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε και να εκτιμήσετε το πολύχρωμο θέαμα.

Πηγή: https://www.oprahdaily.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post