6+1 πράγματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι στο σπίτι για να μην βαριέστε

Δείτε παρακάτω 6+1 tips για να διώξετε την πλήξη μακριά.  

Ενεργοποιήστε μια εφαρμογή γυμναστικης

Εάν δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναβαθμίσετε την προπόνηση σας από την άνεση του σπιτιού σας. Θέλετε, για παράδειγμα, να εξασκηθείτε στη γιόγκα; Βρείτε την τέλεια εφαρμογή και ξεκινήστε.

Γράψτε στο ημερολόγιό σας

Η καταγραφή των σκέψεών σας μπορεί να σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τα συναισθήματά σας και θα χρησιμεύσει ως ένα διασκεδαστικό διάβασμα για να επισκεφθείτε την επόμενη φορά που θα είστε μόνοι.

Φροντίστε τον ύπνο σας

Αφεθείτε σε αυτόν ακούγοντας ένα χαλαρωτικό podcast μιας ιστορίας και βάλτε να ακούσετε μια φωνή που σας χαλαρώνει.

Κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο

Μπορεί το μπάνιο να είναι πολύ χαλαρωτικό από μόνο του, αλλά εάν χρησιμοποιείτε το σωστό αφρόλουτρο και τα κατάλληλα αιθέρια έλαια, μπορεί επίσης να βοηθήσει να απαλύνει το δέρμα σας.

Παρακολουθήστε την ανατολή ή το ηλιοβασίλεμα

Αν και συμβαίνει κάθε μέρα, είναι εύκολο να θεωρηθεί δεδομένο το θαύμα μιας όμορφης ανατολής (ή ηλιοβασιλέματος). Όποτε έχετε το χρόνο, βρείτε το τέλειο σημείο που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε και να εκτιμήσετε το πολύχρωμο θέαμα.

Αποσυνδεθείτε από την τεχνολογία

Κλείστε το φορητό υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας για μια ώρα. Προκαλέστε τον εαυτό σας να αποσυνδεθεί και να μείνει μακριά από τις οθόνες για καθορισμένο χρονικό διάστημα και να δείτε τι συμβαίνει. Μελέτες δείχνουν ότι η μείωση του χρόνου οθόνης μπορεί να βοηθήσει τον ύπνο σας ενώ παράλληλα βελτιώνει την παραγωγικότητά σας.

Κάντε ένα παζλ

Εργαστείτε με την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου σας κάνοντας ένα κλασικό παζλ. Ξεκινήστε ένα παζλ ή αντιμετωπίστε ένα σταυρόλεξο ή sudoku για να ενισχύσετε τη μνήμη σας.

Πηγή: https://www.oprahdaily.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post