#About Food -5 καλοκαιρινά superfoods που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα

Καρπούζι

Δύο φλιτζάνια καρπούζι μπορούν να προσφέρουν έως και ένα γεμάτο φλιτζάνι ενυδατικό νερό το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία σας (και την ενέργεια!) Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Καταψύξτε τα για να χρησιμοποιηθούν ως παγάκια. Αυτό θα φέρει περισσότερη διασκέδαση.

Ακτινίδια

Δύο ακτινίδια παρέχουν ένα τεράστιο 430% των ημερήσιων αναγκών σας σε βιταμίνη C, συν ότι αποτελούν καλή πηγή βιταμίνης Ε και περιέχουν τόσο κάλιο όσο μια μπανάνα. Για φαγητό, κόψτε τα στη μέση και στη συνέχεια βγάλτε το κουτάλι - όπως ακριβώς τρώτε ένα παγωτό.

Αβοκάντο

Τα φρούτα είναι γεμάτα με μονοακόρεστα λιπαρά που είναι υγιή για την καρδιά και σας χορταίνουν, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να θέλετε να φάτε κάτι αμέσως. Μια μελέτη του 2013 διαπίστωσε ότι όσοι έτρωγαν αβοκάντο έχουν χαμηλότερη περιφέρεια μέσης και ΔΜΣ. Προσθέστε τα σε μια φρυγανιά ολικής αλέσεως , στύψτε λεμόνι ή συνδυάστε τα με ομελέτα.

Ντομάτες

Πολύ σύντομα, η αγορά των αγροτών θα γεμίσει με αυτά τα νόστιμα, ζουμερά τρόφιμα. Οι ντομάτες είναι γεμάτες με βιταμίνη C. που ενισχύει το ανοσοποιητικό και σώζει το δέρμα. Επειδή είναι πλούσιες σε νερό και είναι γεμάτες με ηλεκτρολύτη κάλιο, είναι επίσης άσσοι που σας βοηθούν να ενυδατωθείτε σε μια ζεστή μέρα.

Κουνουπίδι

Αν υπάρχει ένα λαχανικό που έχει αναγεννηθεί αυτές τις μέρες, είναι το κουνουπίδι - και για καλό λόγο! Αυτό το λαχανικό είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά και ανόργανα συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό και είναι μια εναλλακτική λύση χαμηλότερων θερμίδων για το ρύζι, τα ζυμαρικά, ακόμη και την κρούστα πίτσας!

Πηγή: https://www.goodhousekeeping.com


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post