5 + 1 εναλλακτικοί τρόποι άσκησης εάν δεν σας αρέσει η γυμναστική

Δουλειές στο σπίτι

Θέλετε να κάνετε δύο πράγματα ταυτόχρονα; Θα κάνετε μια «μέτρια» προπόνηση εάν πλύνετε το αυτοκίνητό σας, καθαρίσετε ή σφουγγαρίσετε το πάτωμα. Θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη φυσική κατάσταση και ένα καθαρό αυτοκίνητο ή σπίτι μπορεί επίσης να ενισχύσει την ψυχική σας ευεξία.

Κηπουρική

Ίσως να μην το σκέφτεστε ως άσκηση, αλλά αν σκάβετε, σκύβετε και ασχολείστε με τον κήπο σας για περίπου 30 λεπτά, θα έχετε μια αξιοπρεπή προπόνηση. Και μπορεί ακόμη και να σας βάλει σε καλύτερη διάθεση.

Sex

Θα κάψετε περίπου 5 θερμίδες το λεπτό, περίπου όσο και με έναν γρήγορο περίπατο. Επιπλέον, η έρευνα δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων, αν και αυτό φαίνεται να ισχύει μόνο εάν είστε σε μια υγιή σχέση.

Χορός

Μπορεί να είναι κοινωνικός και διασκεδαστικός, ακόμα κι αν τον κάνετε μόνοι σας. Μπορεί να τονώσει τους μυς σας και να ενισχύσει την καρδιά και τους πνεύμονές σας. Μπορεί επίσης να ανυψώσει το πνεύμα σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη μουσική για να ξεκινήσετε.

Υπαίθρια σπορ

Αν θέλετε να είστε έξω, αλλά δεν θέλετε να δεσμευτείτε σε κάτι πιο μεγάλο, κατευθυνθείτε στο πάρκο και λάβετε μέρος σε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι.

Το περπάτημα

Δεν είναι απαραίτητο να είναι σκόπιμο. Παρκάρετε μακριά από τη δουλειά σας. Περπατήστε με συνάδελφό σας για να τους πείτε κάτι προσωπικά αντί να στείλετε email. Όταν βγάζετε τα σκουπίδια συνεχίστε να περπατάτε γύρω στο τετράγωνό σας. Όλα αυτά τα βήματα προστίθενται.

 

Πηγή: https://www.webmd.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post