4 Υγιεινά comfort φαγητά!

Όταν είστε στεναχωρημένοι ή βαριέστε, το καλό φαγητό είναι ένα από τα τέλεια πράγματα για να νιώσετε καλύτερα. Το πρόβλημα είναι ότι τα τρόφιμα που φτιάχνουν τη διάθεση συχνά δεν είναι και τα καλύτερα θρεπτικά. Ακολουθούν μερικές έξυπνες επιλογές για να σας κρατήσουν υγιείς και που μπορούν παράλληλα να φτιάξουν τη διάθεσή σας.

Λαζάνια λαχανικών

Το λαζάνια είναι κανονικό φαγητό, αλλά μπορεί να είναι πρόβλημα αν δεν είστε προσεκτικοί. Όπως πολλά αγαπημένα πιάτα με πολλά συστατικά, μια λαζάνια τυρί μπορεί να υπερφορτωθούν με πράγματα όπως κορεσμένα λίπη. Τα λαζάνια που αντί για κρέας έχουν λαχανικά, είναι πιο υγιεινά. Επιπλέον, επιλέξτε τυρί χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή χωρίς λιπαρά. Τέλος, σκεφτείτε να τα φτιάξετε με ζυμαρικά ολικής αλέσεως.

Μπισκότα με βρώμης και σταφίδες

Κανείς δεν συνδυάζει την καλή υγεία και τα μπισκότα. Ωστόσο, τα μπισκότα από σταφίδες, βρώμη ή αλεύερι ολικής άλεσης που συνδυάζονται με μήλα ή γιαούρτι μπορεί να είναι μια νόστιμη και σχετικά υγιεινή επιλογή!  

Σπαγγέτι από κολοκύθα

Λίγα γεύματα αγαπάμε περισσότερο από ένα μεγάλο, ζεστό πιάτο μακαρονιών. Όπως συμβαίνει πάντοτε, έχει σημασία το περιεχόμενο του πιάτου και ο τρόπος προετοιμασίας του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπαγγέτι κολοκύθας. Παρακολουθήστε το αλάτι στη σάλτσα σας και χρησιμοποιήστε το ελαιόλαδο για να φτιάξετε ένα γευστικό και γεμάτο γεύμα.

Πηγή: https://www.webmd.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post