Ρολά με κολοκυθάκι και τυρί

Εδώ έχουμε χρησιμοποιήσει φέτα αντί για παρμεζάνα ή μπορείτε να δοκιμάσετε αποξηραμένες ντομάτες αντί για ελιές.

Υλικά:

  • 1 κούπα τυρί ρικότα
  • ¼ κούπα τυρί παρμεζάνα, τριμμένο
  • 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ή 2 κ.σ. αποξηραμένο βασιλικό
  • 1 κ.σ. κάπαρη, στεγνή
  • 1 κ.σ. ελιές Καλαμών, ψιλοκομμένες
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1/8 κ.γ. ανθός αλατιού
  • 4 μεσαίο κολοκυθάκι

 

Μέθοδος:

Σε ένα μικρό μπολ, ενώστε τα 9 πρώτα υλικά.

Κόψτε το κολοκυθάκι κατά μήκος σε 24 λεπτές φέτες. Σε μια σχάρα ψήνετε τα κολοκυθάκια σε παρτίδες, καλυμμένα, σε μέτρια φωτιά. Ψήστε μέχρι να μαλακώσουν, για 2-3 λεπτά σε κάθε πλευρά.

Τοποθετήστε 1 κ.σ. μείγμα τυριού στο τέλος κάθε φέτας κολοκυθιού. Τυλίξτε και κλείστε το κάθε ρολό με μια οδοντογλυφίδα.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post