Ρολά με κολοκυθάκι και τυρί

Ρολά με κολοκυθάκι και τυρί

Εδώ έχουμε χρησιμοποιήσει φέτα αντί για παρμεζάνα ή μπορείτε να δοκιμάσετε αποξηραμένες ντομάτες αντί για ελιές.

Υλικά:

  • 1 κούπα τυρί ρικότα
  • ¼ κούπα τυρί παρμεζάνα, τριμμένο
  • 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ή 2 κ.σ. αποξηραμένο βασιλικό
  • 1 κ.σ. κάπαρη, στεγνή
  • 1 κ.σ. ελιές Καλαμών, ψιλοκομμένες
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1/8 κ.γ. ανθός αλατιού
  • 4 μεσαίο κολοκυθάκι

 

Μέθοδος:

Σε ένα μικρό μπολ, ενώστε τα 9 πρώτα υλικά.

Κόψτε το κολοκυθάκι κατά μήκος σε 24 λεπτές φέτες. Σε μια σχάρα ψήνετε τα κολοκυθάκια σε παρτίδες, καλυμμένα, σε μέτρια φωτιά. Ψήστε μέχρι να μαλακώσουν, για 2-3 λεπτά σε κάθε πλευρά.

Τοποθετήστε 1 κ.σ. μείγμα τυριού στο τέλος κάθε φέτας κολοκυθιού. Τυλίξτε και κλείστε το κάθε ρολό με μια οδοντογλυφίδα.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published