Ρολά με κολοκυθάκι και τυρί
Εδώ έχουμε χρησιμοποιήσει φέτα αντί για παρμεζάνα ή μπορείτε να δοκιμάσετε αποξηραμένες ντομάτες αντί για ελιές.
Υλικά:
- 1 κούπα τυρί ρικότα
- ¼ κούπα τυρί παρμεζάνα, τριμμένο
- 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ή 2 κ.σ. αποξηραμένο βασιλικό
- 1 κ.σ. κάπαρη, στεγνή
- 1 κ.σ. ελιές Καλαμών, ψιλοκομμένες
- 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 1/8 κ.γ. ανθός αλατιού
- 4 μεσαίο κολοκυθάκι
Μέθοδος:
Σε ένα μικρό μπολ, ενώστε τα 9 πρώτα υλικά.
Κόψτε το κολοκυθάκι κατά μήκος σε 24 λεπτές φέτες. Σε μια σχάρα ψήνετε τα κολοκυθάκια σε παρτίδες, καλυμμένα, σε μέτρια φωτιά. Ψήστε μέχρι να μαλακώσουν, για 2-3 λεπτά σε κάθε πλευρά.
Τοποθετήστε 1 κ.σ. μείγμα τυριού στο τέλος κάθε φέτας κολοκυθιού. Τυλίξτε και κλείστε το κάθε ρολό με μια οδοντογλυφίδα.
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment