arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Ντομάτες με φιστίκια και κρεμμύδια


Μια συνταγή για έναν δροσερό και νόστιμο συνδυασμό!
Ντομάτες με φιστίκια και κρεμμύδια

Vegetarian

Ντομάτες με φιστίκια και κρεμμύδια


Ντομάτες με φιστίκια και κρεμμύδια

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 150 βαθμούς C. Αλείψτε τα φιστίκια σε ένα ταψί. Ψήστε μέχρι να είναι τρυφερά και έχουν αρχίσει να ροδίζουν. Αφαιρέστε και αφήστε να κρυώσουν. Ψιλοκόψτε σε μικρά κομμάτια.

Καθώς ψήνετε τα φιστίκια, κόψτε τις άκρες από τα κρεμμύδια και ψιλοκόψτε τα. Τοποθετείστε σε ένα στραγγιστήρι και ρίξτε κρύο νερό. Στραγγίστε και στεγνώστε τα κρεμμύδια με μια καθαρή πετσέτα.

Κόψτε τις ντομάτες σε φέτες. Τοποθετείστε σε ένα μπολ και προσθέστε αλάτι, πιπεριές jalapenos, 2/3 από τα ψιλοκομμένα φιστίκια και 2/3 από τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά και μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος. Αφήστε όσο περισσότερα υγρά ντομάτας μπορείτε.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέστε τους σπόρους κύμινου σε μεσαία προς χαμηλή θερμοκρασία για 20 δευτερόλεπτά. Αρκετά ώστε να ροδίσουν. Αφαιρέστε από τη ζέστη και βάλτε τα πάνω στο μείγμα ντομάτας. Γαρνίρετε με κρεμμύδια, φιστίκια και ελαιόλαδο πριν σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://naturallyella.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.