Ντομάτες με φιστίκια και κρεμμύδια

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 150 βαθμούς C. Αλείψτε τα φιστίκια σε ένα ταψί. Ψήστε μέχρι να είναι τρυφερά και έχουν αρχίσει να ροδίζουν. Αφαιρέστε και αφήστε να κρυώσουν. Ψιλοκόψτε σε μικρά κομμάτια.

Καθώς ψήνετε τα φιστίκια, κόψτε τις άκρες από τα κρεμμύδια και ψιλοκόψτε τα. Τοποθετείστε σε ένα στραγγιστήρι και ρίξτε κρύο νερό. Στραγγίστε και στεγνώστε τα κρεμμύδια με μια καθαρή πετσέτα.

Κόψτε τις ντομάτες σε φέτες. Τοποθετείστε σε ένα μπολ και προσθέστε αλάτι, πιπεριές jalapenos, 2/3 από τα ψιλοκομμένα φιστίκια και 2/3 από τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά και μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος. Αφήστε όσο περισσότερα υγρά ντομάτας μπορείτε.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέστε τους σπόρους κύμινου σε μεσαία προς χαμηλή θερμοκρασία για 20 δευτερόλεπτά. Αρκετά ώστε να ροδίσουν. Αφαιρέστε από τη ζέστη και βάλτε τα πάνω στο μείγμα ντομάτας. Γαρνίρετε με κρεμμύδια, φιστίκια και ελαιόλαδο πριν σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://naturallyella.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post