Γλυκοπατάτες γεμιστές με τριμμένη σαλάτα

Υλικά

 

Εκτέλεση

Τρυπήστε τις πατάτες με ένα πιρούνι και ψήστε τις στο φούρνο μέχρι να είναι τρυφερές.

Την ίδια ώρα, χρησιμοποιώντας έναν επεξεργαστή τροφίμων, τεμαχίστε τα ραπανάκια, τα καρότα, τα παντζάρια, το μήλο και το κρεμμύδι. Μεταφέρετε τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και μια πρέζα αλάτι και πιπέρι.

Μεταφέρετε τους σπόρους σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε τους για περίπου 2 λεπτά. Κατά τη διάρκεια ανακατέψτε λίγο.

Αφαιρέστε από τη φωτιά και αμέσως προσθέστε το μέλι. Ρίξτε το περιεχόμενο σε μια αντικολλητική λαδόκολλα και αφήστε το να κρυώσει.

Χωρίστε τις πατάτες. Γαρνίρετε με σαλάτα και μετά με τους σπόρους! Αν το θέλετε, προσθέστε και λίγο γιαούρτι.

Συνταγή:  https://www.womansday.com/

Photo: Chris Court; Prop Stylist: Lucy Tweed


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post