arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Σοταρισμένα σπαράγγια


Αυτά τα σοταρισμένα σπαράγγια είναι ένας υπέροχος και εύκολος τρόπος να βάλετε τα λαχανικά στη διατροφή σας.
Σοταρισμένα σπαράγγια

Vegetarian

Σοταρισμένα σπαράγγια


Σοταρισμένα σπαράγγια

Μαγειρέψτε τα με απλό λεμόνι ή με βότανα και σκόρδο.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Πλύνετε τα σπαράγγια καλά και αφαιρέστε το κάτω μέρος τους. Κόψτε τα σε μέγεθος μπουκιάς.

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε 1 κ.σ. νερό σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Προσθέστε τα σπαράγγια, τον ανθό αλατιού και φρέσκο πιπέρι. Μαγειρέψτε, καθώς ανακατεύετε, μέχρι τα μεγάλα κομμάτια να είναι τρυφερά, για περίπου 5 – 8 λεπτά. Αυτό εξαρτάται από το πάχος και την ωριμότητα των σπαραγγιών, οπότε ο χρόνος είναι διαφορετικός κάθε φορά.

Δοκιμάστε και αφαιρέστε τα όταν είναι τρυφερά, πράσινα, όχι όμως πολύ τραγανά.

Ταυτόχρονα, πάρτε το ξύσμα λεμονιού και τον χυμό του. Μόλις τα σπαράγγια είναι έτοιμα, σερβίρετέ τα σε πιάτα και προσθέστε χυμό και ξύσμα λεμονιού και ελαιόλαδο (Προαιρετικά: γαρνίρετε με τριμμένο τυρί φέτα ή παρμεζάνα).

Συνταγή: https://www.acouplecooks.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.