Ψητά μανιτάρια με πέστο από ρόκα

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C/αέρας 160°C. Για να φτιάξετε το πέστο, τοποθετείστε τα κάσιους σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να είναι καλά ψιλοκομμένα. Προσθέστε την ρόκα, τον βασιλικό, το τυρί και ανακατέψτε. Προσθέστε το λάδι σταδιακά και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα. Γαρνίρετε καλά με αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι. Αφήστε στην άκρη.

Τοποθετείστε τα μανιτάρια σε μια λαδωμένη σχάρα και αλείψτε κάθε μανιτάρι με 1 κ.γ. πέστο. Ψήστε για 25 – 30 λεπτά, μέχρι τα μανιτάρια να είναι τρυφερά. Σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.deliciousmagazine.co.uk/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post