arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Ψητό κουνουπίδι με σκόρδο και παρμεζάνα


Αυτή η εύκολη συνταγή με σκόρδο και παρμεζάνα είναι ένα υπέροχο συνοδευτικό πιάτο με χαμηλή περιεκτικότητα υδατανθράκων.
Ψητό κουνουπίδι με σκόρδο και παρμεζάνα

Vegetarian

Ψητό κουνουπίδι με σκόρδο και παρμεζάνα


Ψητό κουνουπίδι με σκόρδο και παρμεζάνα

Το γαρνίρισμα γίνεται με σκόρδο, πιπέρι, πάπρικα και παρμεζάνα και έχει υπέροχη γεύση!

Υλικά

  • 1 μεγάλο κεφάλι κουνουπιδιού – κομμένο σε μπουκετάκια
  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Ανθό αλατιού και μαύρο πιπέρι
  • 1 κ.σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • ½ κούπα τυρί περμεζάνα, τριμμένο
  • Φρέσκο μαϊντανό, για γαρνίρισμα

 

Μέθοδος

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 205 βαθμούς. Στη συνέχεια βάλτε ένα φύλλο ψησίματος πάνω σε αν ταψί.

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε τα μπουκετάκια κουνουπιδιού, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο και την πάπρικα. Ενώστε τα όλα πολύ καλά.

Μεταφέρετε τα πάντα στο φύλλο ψησίματος σε μια στρώση και ψήστε για 15 λεπτά.

Γυρίστε τα μπουκετάκια από την άλλη πλευρά και γαρνίρετε με τυρί παρμεζάνα. Ψήστε για 15 ακόμα λεπτά.

Γαρνίρετε με μαϊντανό και απολαύστε!

Συνταγή: https://www.primaverakitchen.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.