Ψητό κουνουπίδι με βαλσάμικο και παρμεζάνα

Σε αυτήν την συνταγή τα μπουκετάκια κόβονται σε χοντρές φέτες και ανακατεύονται με ελαιόλαδο και βότανα.
Μόλις οι φέτες κουνουπιδιού ακουμπήσουν το καυτό ταψί, ροδίζουν υπέροχα και παίρνουν μια γλυκιά και τραγανή γεύση.


Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς C.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το κουνουπίδι, το λάδι, την μαντζουράνα, το αλάτι και το πιπέρι. Απλώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν, για 15 – 20 λεπτά. Ανακατέψτε το κουνουπίδι με το ξύδι και πασπαλίστε με τυρί. Επιστρέψτε τα στον φούρνο και ψήστε μέχρι να λιώσει το τυρί και να απορροφηθούν τα υγρά (για περίπου 5 – 10 λεπτά).

Πηγή: http://www.eatingwell.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post