arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Ψητό κουνουπίδι με βαλσάμικο και παρμεζάνα


Το ψήσιμο μπορεί να μην είναι ο πρώτος τρόπος μαγειρέματος που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε για κουνουπίδι.
Ψητό κουνουπίδι με βαλσάμικο και παρμεζάνα

Vegetarian

Ψητό κουνουπίδι με βαλσάμικο και παρμεζάνα


Ψητό κουνουπίδι με βαλσάμικο και παρμεζάνα

Σε αυτήν την συνταγή τα μπουκετάκια κόβονται σε χοντρές φέτες και ανακατεύονται με ελαιόλαδο και βότανα.
Μόλις οι φέτες κουνουπιδιού ακουμπήσουν το καυτό ταψί, ροδίζουν υπέροχα και παίρνουν μια γλυκιά και τραγανή γεύση.


Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς C.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το κουνουπίδι, το λάδι, την μαντζουράνα, το αλάτι και το πιπέρι. Απλώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν, για 15 – 20 λεπτά. Ανακατέψτε το κουνουπίδι με το ξύδι και πασπαλίστε με τυρί. Επιστρέψτε τα στον φούρνο και ψήστε μέχρι να λιώσει το τυρί και να απορροφηθούν τα υγρά (για περίπου 5 – 10 λεπτά).

Πηγή: http://www.eatingwell.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.