arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Σαλάτα ρυζιού με τόνο


Αυτή η υγιεινή σαλάτα καστανού ρυζιού συνδυάζει υπέροχα τον τόνο, τις αγκινάρες, τον φρέσκο μαϊντανό και την τραγανή υφή από τις πίκλες και τα κρεμμύδια.
Σαλάτα ρυζιού με τόνο

Vegetarian

Σαλάτα ρυζιού με τόνο


Σαλάτα ρυζιού με τόνο

Ένα απλό dressing από ξύδι κόκκινου κρασιού και ελαιόλαδου ενώνει υπέροχα τις γεύσεις.

Για μια καλύτερη γευστική εμπειρία, βάλτε τη σαλάτα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά πριν σερβίρετε.

Υλικά

  • 2 κούπες καστανό ρύζι, μαγειρεμένο
  • 200 γρ. τόνος, σε ελαιόλαδο
  • 1 κούπα ντοματίνια, κομμένα στην μέσα
  • 1 κούπα παγωμένα μπιζέλια, ξεπαγωμένα και μαγειρεμένα ανάλογα με τη συσκευασία
  • ½ κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ½ κόκκινη πιπεριά κέρατο, ψιλοκομμένη
  • 170 γρ. μαριναρισμένες καρδιές αγκινάρας, κομμένες στην μέση
  • 2 μικρά αγγούρια – πίκλες
  • 1 μεγάλο χούφτα φρέσκο μαϊντανό

 

Dressing

 

Εκτέλεση

Προσθέστε το μαγειρεμένο ρύζι, τον τόνο, τα ντοματίνια, τα μαγειρεμένα μπιζέλια, τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τις ψιλοκομμένες πίκλες και μια μεγάλη χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό σε ένα μεγάλο μπολ.

Σε ένα μικρό μπολ ενώστε τα υλικά του dressing, δηλαδή ξύδι κόκκινου κρασιού, έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, πολτοποιημένο σκόρδο, ανθό αλατιού και μαύρο πιπέρι.

Περιχύστε το dressing πάνω από τη σαλάτα και ανακατέψτε για να ενώσετε. Δοκιμάστε και προσθέστε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση σας.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.themediterraneandish.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.