arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Μανιτάρια Πορτομπέλο με ρεβίθια


Ένα υπέροχο γεύμα χωρίς κρέας ή ένα γευστικό συνοδευτικό. Λειτουργεί τέλεια σε συνδυασμό με λαχανικά.
Μανιτάρια Πορτομπέλο με ρεβίθια

Vegetarian

Μανιτάρια Πορτομπέλο με ρεβίθια


Μανιτάρια Πορτομπέλο με ρεβίθια

Μπορείτε να διαλέξετε εσείς τα λαχανικά ανάλογα με την εποχή.

Υλικά:

  • ¼ κούπα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
  • 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη, τριμμένη
  • ¾ κ.γ. σκόνη σκόρδου
  • ½ κ.γ. ανθός αλατιού
  • ¼ κ.γ. πιπέρι
  • 425 γρ. ρεβύθια, βρασμένα, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
  • 4 μεγάλα μανιτάρια Πορτομπέλο, χωρίς τα κοτσάνια
  • 450 γρ. φρέσκα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 226 γρ. ντοματίνια

 

Μέθοδος:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 205 βαθμούς. Σε ένα μικρό μπολ ενώστε 6 πρώτα υλικά. Ανακατέψτε το μείγμα με τα ρεβύθια με 2 κ.σ. λάδι. Μεταφέρετέ το σε ένα ταψί. Ψήστε για 20 λεπτά.

Βουρτσίστε τα μανιτάρια με 1 κ.σ. από το μείγμα λαδιού. Προσθέστε τα στο ταψί. Ανακατέψτε τα σπαράγγια με τα ντοματίνια με το υπολοιπόμενο μείγμα λαδιού. Τοποθετείστε τα γύρω από τα μανιτάρια. Ψήστε μέχρι τα λαχανικά να είναι τρυφερά, για 15 – 20 λεπτά επιπλέον.

Πηγή: https://www.tasteofhome.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.