Τέλεια ψητά wedges γλυκοπατάτας
Μπορείτε να τις ψήσετε ως ένα υπέροχο συνοδευτικό ή ένα γευστικό βραδινό.
Υλικά
- 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
- 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
- 1 κ.γ. ανθό αλατιού
- 1 κιλό γλυκοπατάτες, μικρές προς μεσαίες
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς C.
Σε ένα μικρό μπολ ενώστε τα μπαχαρικά και το αλάτι. Πλύνετε τις γλυκοπατάτες, κρατώντας τη φλούδα. Κόψτε τις πατάτες σε wedges.
Απλώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Τοποθετείστε τις πατάτες σε μια μονή στρώση. Ψήστε τις γλυκοπατάτες για 30 – 35 λεπτά μέχρι να είναι τρυφερές και τραγανές.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment