arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Ψητά γογγύλια με ελαιόλαδο και άνηθο


Η συνταγή με τα γογγύλια είναι light και έχει υπέροχα υλικά.
Ψητά γογγύλια με ελαιόλαδο και άνηθο

Vegetarian

Ψητά γογγύλια με ελαιόλαδο και άνηθο


Ψητά γογγύλια με ελαιόλαδο και άνηθο

Μπορείτε να την προσαρμόσετε για σαλάτες, grain bowls και ομελέτες.

Υλικά

Γογγύλια

Λάδι με άνηθο

  • 2 κ.γ. φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • ¼ κ.γ. ανθό αλατιού

Εκτέλεση

Αν χρησιμοποιείτε ξύλινα καλαμάκια, βυθίστε τα στο νερό για τουλάχιστον μια ώρα πριν τη χρήση.

Για να φτιάξετε τα γογγύλια: βράστε μια κατσαρόλα με νερό σε υψηλή φωτιά. Προσθέστε τα γογγύλια και μαγειρέψτε για 2 λεπτά. Στραγγίστε, προσθέστε στο μπολ και ανακατέψτε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Προθερμάνετε το grill σε μεσαία προς χαμηλή φωτιά. Περάστε τα γογγύλια στα καλαμάκια και ψήστε ελαφριά, για 2 – 3 λεπτά την κάθε πλευρά.

Για το λάδι από άνηθο: Ενώστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε. Πασπαλίστε λάδι από άνηθο πάνω από τα γογγύλια και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://naturallyella.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.