Ψητό κολοκυθάκι πάνω σε ψωμί με σκόρδο

Υλικά

Εκτέλεση

Κόψτε το κολοκυθάκι και την καλοκαιρινή κολοκύθα οριζόντια. Αλείψτε τα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Ψήστε σε μεσαία προς υψηλή φωτιά μέχρι να είναι τρυφερά, 3 λεπτά την κάθε πλευρά.

Ανακατέψτε τα κρεμμύδια με 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ψήστε, ενώ τα ανακατεύετε περιστασιακά μέχρι να μαλακώσουν. Μεταφέρετε σε μεγάλο ξύλο κοπής και κόψτε σε κομμάτια.

Χωρίστε το ψωμί και ψήστε το για 1 λεπτό την κάθε πλευρά. Στη συνέχεια τρίψτε την κάθε πλευρά με μια σκελίδα σκόρδου και βουρτσίστε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.

Αλείψτε το τυρί σε κάθε πλευρά και γαρνίρετε με κολοκυθάκι, κολοκύθα και κρεμμύδια. Στύψτε λεμόνι από πάνω και πασπαλίστε με κ.σ. ελαιόλαδο.

Συνταγή: https://www.womansday.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post