Πράσινη σούπα με μανιτάρια και κριθαράκι

Υλικά (6 μερίδες):

  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • ¼ κ.γ. ανθός αλατιού
  • 1 ¼ κούπα σέλερι
  • ½ κούπα κρεμμύδια
  • ¼ κούπα σκόρδο
  • 8 κούπες νερό
  • 3 κούπες μπρόκολο
  • 3 κούπες σπανάκι, τεμαχισμένο
  • 1 κούπα μανιτάρια, ψιλοκομμένα
  • 1 κούπα κριθαράκι
  • Πέστο βασιλικού

 

Μέθοδος:

Παίρνετε μια αντικολλητική κατσαρόλα και βάζετε μέσα λίγο νερό σε μεσαία θερμοκρασία. Προσθέτετε τον ανθό αλατιού, το σέλερι, τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Μαγειρεύετε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα, ανακατεύοντας.

Προσθέστε το νερό και το μπρόκολο. Μειώστε τη θερμοκρασία σε μεσαία προς χαμηλή, σιγοβράστε για 15 λεπτά και ανακατέψτε περιστασιακά.

Προσθέστε σπανάκι, μανιτάρια και το κριθαράκι. Σιγοβράστε για 8 με 10 λεπτά ή μέχρι τα λαχανικά να αρχίσουν να γίνονται πιο μαλακά.

Βγάλτε από τη θερμοκρασία. Προσθέστε πέστο βασιλικού και ελαιόλαδο για τη γεύση.

Καλή απόλαυση: https://www.goodhousekeeping.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post