arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με σκόρδο και παρμεζάνα


Αυτή η εύκολη συνταγή για λαχανάκια Βρυξελλών με σκόρδο και παρμεζάνα θα σας προσφέρει ένα γευστικό συνοδευτικό πιάτο.
Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με σκόρδο και παρμεζάνα

Vegetarian

Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με σκόρδο και παρμεζάνα


Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με σκόρδο και παρμεζάνα

Υλικά

  • 450 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών, χωρίς το κάτω μέρος και κομμένα στην μέση
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες
  • 2 κ.γ. φρέσκος χυμός λεμονιού
  • Ανθός αλατιού και μαύρο πιπέρι
  • ½ κούπα φρέσκια τριμμένη παρμεζάνα
  • Garlic parmesan roasted Brussel sprouts

 

Μέθοδος

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 204 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ ενώστε τα λαχανάκια Βρυξελλών, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον χυμό λεμονιού, τον ανθό αλατιού και το πιπέρι.

Ανακατέψτε τα πάντα καλά. Απλώστε το μείγμα με τα λαχανάκια Βρυξελλών σε ένα φύλλο ψησίματος σε ένα ταψί με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. Μην ξεχάσετε να τα ανακατέψετε μια φορά κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Ψήστε για 25 λεπτά ή μέχρι τα λαχανάκια να ροδίσουν στις άκρες. Πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με τυρί παρμεζάνα.

Συνταγή: https://www.primaverakitchen.com/

 

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.