Ψητά ρολά μελιτζάνας με τυρί και κεχρί

Αν το κεχρί δεν είναι διαθέσιμο, δοκιμάστε κινόα. Αν θέλετε να τα κάνετε vegan, αφαιρέστε το μέλι και αντικαταστήστε το τυρί κρέμα με χούμους.

Υλικά

Μελιτζάνα

  • 4 κομμάτια σε πάχος 0,5 εκ.
  • 1 κ.γ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο

Γέμιση

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το γκριλ. Βουρτσίστε μια μελιτζάνα με ελαιόλαδο και ψήστε μέχρι να είναι τρυφερή, για 2 – 3 λεπτά. Αφαιρέστε από τη ζέστη και αφήστε να κρυώσουν λίγο.

Σε ένα μπολ, απλώστε το τυρί κρέμα και το μέλι. Σε ένα χωριστό μπολ ενώστε το κεχρί με τα βότανα, το κόκκινο κρεμμύδι, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι.

Για να γεμίσετε τις μελιτζάνες ενώστε ¼  από το τυρί κρέμα από την μια πλευρά και προσθέστε ¼ από το κεχρί πάνω του. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα υλικά.

Πηγή: https://naturallyella.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post