arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

«Φιλέτα» από κουνουπίδι


Αυτή η συνταγή είναι φυσική, χωρίς γλουτένη, vegan και χαμηλή σε περιεκτικότητα υδατανθράκων. 
«Φιλέτα» από κουνουπίδι

Vegetarian

«Φιλέτα» από κουνουπίδι


«Φιλέτα» από κουνουπίδι

Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς C και απλώνετε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.

Κόψτε τη ρίζα από το κουνουπίδι. Στη συνέχεια, κόψτε σε κομμάτια 2,5 εκ.

Τοποθετείστε το κουνουπίδι σε μια λαδόκολλα και περιχύστε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Ψήστε για 30 λεπτά ή μέχρι το κουνουπίδι να ροδίσει και να είναι τρυφερό. Γυρίστε το μη αφορά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Καθώς το κουνουπίδι ψήνετε, ενώστε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με τον μαϊντανό και τον κολοκυθόσπορο και προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Μόλις το κουνουπίδι είναι έτοιμο, ρίξτε από πάνω ταχίνι και λεμόνι (αν θέλετε) και γαρνίρετε με το μείγμα βοτάνων.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://withfoodandlove.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.